Login

Register

eDelphi palvelut 1.6.2017 alkaen

May 2, 2017

LISÄPALVELUT MAKSULLISIKSI

Osa eDelphi-palveluista muuttuu maksullisiksi 1.6.2017 alkaen. Perustoiminta säilyy maksuttomana. Samoin lähdekoodi pysyy avoimena. Maksuraja kohdentuu Delfoi-prosessin tulosteisiin ja analyyseihin sekä modulaarisiin ohjelmisto- ja muihin palveluihin, joista mainittakoon kesällä valmistuva Live-Delphi-mobiiliohjelma. Perinteistä palveluvalikoimaa edustaa Delfoi-koulutus, jolla on jo 20 vuoden historia takanaan kuten myös itse eDelphi-ohjelmistolla.  Palveluiden uudelleenorganisoiminen johtuu siitä, että Delfoi-koulutus on jäänyt vaille valtionosuustukea 1.1.2017 jälkeen. Maksupalveluilla pyritään varmistamaan sekä ohjelmistokehitys että Delfoi-koulutuksen jatkuvuus.

PALVELUT PERUS PLUS PREMIUM PLUS EDU PREMIUM ORG
Peruskäyttö X X X X X
Paneelin perustaminen X X X X X
Helpdesk X X X X X
Kyselyiden luonti ja muokkaus X X X X X
Paneelin rakentaminen ja hallinnointi X X X X X
Panelistien kutsuminen ja hallinnointi X X X X X
Kommunikointi panelistien kanssa X X X X X
Tiedotteiden ja materiaalien hallinta X X X X X
Kyselyiden seuranta   X X X X
Kyselyiden tulokset   X X X X
Tulosten vientitoiminnot   X X X X
Raporttien vertailu   X X X X
Delfoi-koulutus       X X
Delfoi-ohjaus ja -tuki         X
Aikaleimaus (barometritoiminto)     X X X
Live-Delphi-palvelu (1.7.2017)     X   X
Sanelukone (1.10.2017)     X   X
HINTA 3/6/12 kk 0 €/kk 55/100/180€ 120/220/40€ X/250/400€ X/600/1100€


Hinnoissa on mukana 24% alv. Maksupalvelun tarjoaa Paytrail Oy, jonka palveluvalikoimassa ovat kaikki pankkiryhmät ja useimmat maksutavat.  eDelphi-palvelut aktivoituvat välittömästi maksutapahtuman jälkeen. 

Lisenssin minimikesto on kolme (3) kuukautta. Lisenssin voi kesken sopimuskauden nostaa ylemmälle tasolle. Kaikkiin lisensseihin kuuluu rajaton määrä panelisteja ja kysymyksiä (kyselyitä). Plus Edu-palvelu sisältää Delfoi-koulutuksen neljä perusmoduulia (ks. eDelphin etusivun INFO-kohta: Delfoi-koulutus 2017-2018). Premium Org-palvelu räätälöidään tilausorganisaation tarpeisiin ja siihen sisältyyh koulutusmahdollisuuden lisäksi ohjelmisto- ja metodikonsultaatiota.

Ohjelmistoa kehittää ja ylläpitää Metodix Oy yhdessä Delfoi-kehittäjäyhteisön (http://edelfoi.ning.com) kanssa. Käynnissä on kehittämissykli, jolla ohjelmistoarkkitehtuuria kehitetään modulaariseksi pienoisekosysteemiksi. Ohjelmiston ja Delfoi-metodin käytöstä ja palveluista saa lisätietoa Hannu Linturilta (hannu.linturi@metodix.fi) ja Antti Kaupilta (antti.kauppi@metodix.fi).