Delphi Method Software

Login

You can login by clicking

Register

If you do not already have an eDelphi.org account. You can create one by clicking here

eDelphi palvelut 1.6.2017 alkaen

May 2, 2017

LISÄPALVELUT MAKSULLISIKSI

Osa eDelphi-palveluista muuttuu maksullisiksi 1.6.2017 alkaen. Perustoiminta säilyy maksuttomana. Samoin lähdekoodi pysyy avoimena. Maksuraja kohdentuu Delfoi-prosessin tulosteisiin ja analyyseihin sekä modulaarisiin ohjelmisto- ja muihin palveluihin, joista mainittakoon kesällä valmistuva Live-Delphi-mobiiliohjelma. Perinteistä palveluvalikoimaa edustaa Delfoi-koulutus, jolla on jo 20 vuoden historia takanaan kuten myös itse eDelphi-ohjelmistolla.  Palveluiden uudelleenorganisoiminen johtuu siitä, että Delfoi-koulutus on jäänyt vaille valtionosuustukea 1.1.2017 jälkeen. Maksupalveluilla pyritään varmistamaan sekä ohjelmistokehitys että Delfoi-koulutuksen jatkuvuus.

PALVELUT PERUS PLUS PREMIUM PLUS EDU PREMIUM ORG
Peruskäyttö X X X X X
Paneelin perustaminen X X X X X
Helpdesk X X X X X
Kyselyiden luonti ja muokkaus X X X X X
Paneelin rakentaminen ja hallinnointi X X X X X
Panelistien kutsuminen ja hallinnointi X X X X X
Kommunikointi panelistien kanssa X X X X X
Tiedotteiden ja materiaalien hallinta X X X X X
Kyselyiden seuranta   X X X X
Kyselyiden tulokset   X X X X
Tulosten vientitoiminnot   X X X X
Raporttien vertailu   X X X X
Delfoi-koulutus       X X
Delfoi-ohjaus ja -tuki         X
Aikaleimaus (barometritoiminto)     X X X
Live-Delphi-palvelu (1.7.2017)     X   X
Sanelukone (1.10.2017)     X   X
HINTA 3/6/12 kk 0 €/kk 55/100/180€ 120/220/40€ X/250/400€ X/600/1100€


Hinnoissa on mukana 24% alv. Maksupalvelun tarjoaa Paytrail Oy, jonka palveluvalikoimassa ovat kaikki pankkiryhmät ja useimmat maksutavat.  eDelphi-palvelut aktivoituvat välittömästi maksutapahtuman jälkeen. 

Lisenssin minimikesto on kolme (3) kuukautta. Lisenssin voi kesken sopimuskauden nostaa ylemmälle tasolle. Kaikkiin lisensseihin kuuluu rajaton määrä panelisteja ja kysymyksiä (kyselyitä). Plus Edu-palvelu sisältää Delfoi-koulutuksen neljä perusmoduulia (ks. eDelphin etusivun INFO-kohta: Delfoi-koulutus 2017-2018). Premium Org-palvelu räätälöidään tilausorganisaation tarpeisiin ja siihen sisältyyh koulutusmahdollisuuden lisäksi ohjelmisto- ja metodikonsultaatiota.

Ohjelmistoa kehittää ja ylläpitää Metodix Oy yhdessä Delfoi-kehittäjäyhteisön (http://edelfoi.ning.com) kanssa. Käynnissä on kehittämissykli, jolla ohjelmistoarkkitehtuuria kehitetään modulaariseksi pienoisekosysteemiksi. Ohjelmiston ja Delfoi-metodin käytöstä ja palveluista saa lisätietoa Hannu Linturilta (hannu.linturi@metodix.fi) ja Antti Kaupilta (antti.kauppi@metodix.fi).

Open Panels