Delphi Method Software

Login

You can login by clicking

Register

If you do not already have an eDelphi.org account. You can create one by clicking here

eDelphi-ohjevideot

June 28, 2017

eDelphin suomenkieliset video-ohjeet on päivitetty ja englanninkieliset ovat tekeillä. 

eDelphin video-ohjeet sisältävät ohjeita niin panelistin kuin managerinkin toimiin, mm. ohjelmaan rekisteröitymiseen, kyselyyn vastaamiseen, paneelin perustamiseen ja hallinnointiin sekä eri kysymystyyppien käyttöön.

Löydät video-ohjeet eDelphin Ohjeet-välilehdeltä. Sivun vasemmassa reunassa kaikki ohjeet on listattu aakkosjärjestyksessä. Klikkaa haluamasi ohjelman nimeä. Eteesi aukeaa sekä video-ohje että sen alapuolella ohje tekstimuodossa.

Video-ohjeet panelistin ja managerin toimiin on kerätty myös omaksi avoimeksi paneelikseen. Mene eDelphin etusivulle. Sen vasemmassa reunassa Avoimet paneelit -otsikon alla näet paneelin nimeltä Video-ohjeita. Klikkaa sitä.

Eteesi aukeaa paneelin etusivu. Kyselyt otsikon alla näet neljä kyselyä, tässä tapauksessa siis koostetta video-ohjeista. Ensimmäinen kysely sisältää ohjeita panelistille, ja kolme seuraavaa kyselyä ohjeita managerille delfoi-kierroksen eri vaiheisiin. Pääotsikon alla näet kyselyn sisällysluettelon. Klikkaa haluamaasi kyselyä.

Eteesi aukeaa ensimmäinen video-ohje. Voit siirtyä seuraavaan ohjeeseen joko klikkaamalla sivun alareunassa olevaa seuraava- tai ohita kysymys-painiketta. Voit myös hypätä mille tahansa kyselyn sivulle pitämällä kursoria kysymysnumeron kohdalla, ja klikkaamalla sitten haluamasi ohjeen otsikkoa.

Löydät video-ohjeet myös Youtubesta, minne ne on koostettu soittolistaksi. Kirjoita youtuben hakukenttään eDelphi.org-opasvideot. Klikkaa tarjottua soittolistaa. Voit valita haluamasi ohjeen videon oikealla puolella näkyvästä luettelosta.

Open Panels