Delphi Method Software

Login

You can login by clicking

Register

If you do not already have an eDelphi.org account. You can create one by clicking here

Dare to Learn 5.-6.9.2017

August 31, 2017

DELFOI-SYKSYN AVAUS

Syksyn ensimmäinen paja järjestetään kimpassa SYL:n suurtapahtuman Dare to Learn-konferenssin kanssa. Siellä on mukana kaksi Delfoi-kehittäjäyhteisön esitystä, yksi kumpananakin päivänä. Esitysten takia on vain rajallisesti verkkoaikaa Delfoi-ohjauksiin. Aikoja toki löytyy kun sovitellaan. Ota yhteyttä Hannu Linturiin (hannu.linturi@metodix.fi) jos sellainen on mielessä. Ilmoittautua voi myös kirjautumalla kehittäjäyhteisön ryhmäsivulle http://edelfoi.ning.com/group/syyskuuna-delfoi-paja-5-6-9-2017?xg_source=activity .

Dare-tapahtuman ohjelma löytyy sivulta http://www.daretolearn.fi/agenda.html .

Tiistaina on vuorossa EK:n kanssa toteutettava sessio EK & Finland Futures Academy: Scenarios on the Future of Competence (Vision stage). Tällöin on ohjelmassa myös LiveDelphi-ohjelmamoduulin (ks. http://live.edelphi.org) maailman ensi-ilta.  Mobiiliapplikaation voi ladata Apple Storesta tai Android Playsta.  Myös web-versio on käytössä http://live-app.edelphi.org .

LiveDelphi on uudestaan esillä keskiviikkoaamuna Future Learning-esityksessä (Vision stage). Silloin julkaistaan viime keväänä TVA-metodikurssin voimin tutkittu oppimisen tulevaisuus. Julkaisun nimi on DARE 2030 - oppimisen tulevaisuuksissa. Siitä enemmän julkaisijan sivuilla https://metodix.fi/2017/08/27/dare2030/ .

Open Panels