Delphi Method Software

eDelphi 2020: managerin ohje 3: panelistien kutsu ja hallinnointi

 

MANAGERIN OHJE 3 https://youtu.be/_Z3ezHjkyu8

Kolmannessa vaiheessa kutsutaan panelistit vastaamaan ja hallinnoidaan käyttäjiä. Seuraavassa demonstraatio siitä miten Delfoi-kierrokselle kutsutaan:

  1. Valitaan Hallinnointi/Kutsu/liitä käyttäjiä
  2. Syötetään kutsuttavan panelistin sähköposti syöttölaatikkoon ja klikataan se osoitelaatikkoon, toistetaan vielä sama toiselle panelistille.
  3. Iso joukko panelisteja kannattaa tuoda csv-tiedostona (esimerkkitiedosto case.csv), joka voi niukimmillaan koostua pelkistä sähköposteista
  4. Kun postilista on valmis muokataan kutsukirje, joka kannattaa rakentaa jossain tekstinkäsittelyohjelmassa ja kopioida sieltä kutsukirjelaatikkoon. Valmiista kirjepohjasta  voi poistaa kaiken muun paitsi hakasuluissa olevan “HYVÄKSYMISLINKIN”. Siihen ohjelmisto tuottaa kunkin kutsutun yksilöllisen paneelilinkin. Tässä yhteydessä pitää varoittaa Explorer-selaimen käytöstä. Explorer on epästandardi ohjelmisto, jota sen kehittäjä Microsoft ei enää tue.
  5. Kun kaikki on valmista, klikataan kohtaa lähetä kutsu.
  6. Tarkistetaan lopuksi Hallinnoi käyttäjiä-toiminnon kautta, miten kirjautuneen panelistin statusta voi muuttaa tai käyttäjän poistaa paneelista.